Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.
Djey

Djey : TDU Modding Tools II [Release 2.1.0.0]

Recommended Posts

No, no, no, I think you misunderstood me. You know the way the view shakes when you're in the cockpit view? I was asking whether the behavior of the shaking is changeable.

If the shaking is indeed relevant to the xmb files, then I'm sorry for misunderstanding you for thinking that you misunderstood me :eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shaking is also a part of the xmb file. :D

 

But I dunno how to edit it for the moment sorry. :|

 

Strings of the file:

shake_speed_fast
shake_rpm_purcent
shake_speed_max.
shake_speed_max2.
shake_x_magn_slow.
shake_x_period_slow.
shake_y_magn_slow
.shake_y_period_slow.
shake_x_magn_fast.
shake_x_period_fast.
shake_y_magn_fast.
shake_y_period_fast.
shake_on_target

 

EDIT:

 

I finally got my "NoShake" mod working. I'll upload a video soon.

 

Also working on interior camera! :D

-- OLD IMAGE REMOVED (imageshack) --

OMG A NO HEAD DRIVER! :eek:

 

-- OLD IMAGE REMOVED (imageshack) --

Lots of details in the ML63! :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi there,

 

Maybe someone can help me,

 

i don't understand why i have black paint when i try to import my own 3d parts?

 

in Zmod, i put my 3D parts, rename Body_hr, i go to property > polygone > material > paint [carpaint2]

 

i delete the original BOdy_HR, but ingame, i have always a black paint :(

 

-- OLD IMAGE REMOVED (imageshack) --

 

i tried with textured light, and same one, ingame my light have a black paint...

 

please help me !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

MRick,

 

may I suggest you to create your own support request thread in this forum ? Or directly post by ZMod's forums ?

Not because that bothers me, obviously, but I think such a subject needs more visibility than just into this general tooling topic :)

I hope someone will help you to find a solution anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shaking is also a part of the xmb file. :D

 

But I dunno how to edit it for the moment sorry. :|

 

Strings of the file:

code thing

 

EDIT:

 

I finally got my "NoShake" mod working. I'll upload a video soon.

 

Also working on interior camera! :D

pic

OMG A NO HEAD DRIVER! :eek:

 

pic

Lots of details in the ML63! :p

 

Now how about a realistic-shaking mod? :3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, that's been a while !

 

Just for you to know, TDUMT2 (Mini Bnk Manager) has just been released publicly. Have a look @ first post in this thread.

 

again I'd like to thanks people who participated in this long term beta.... results are there ! :)

 

 

Please mod well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello

I have a problem

I export a vehicle with minibnk folder work

I change the vehicle with zmodeler 2.2.6 and then export the file to work minibnk

but I think to pack up the car modify bnk I do mishandling

so I clik on repack (work with the file folder full of the car + subfolder)

I put it in another folder, or I make a copy and paste it into my file of vehicle TDU2

I replace the existing file but when I start the game the car remains the same

 

thank you in advance for help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I need some help. When I run the cmd, there are 3 messages of 'access denied' at the top. After this, the command prompt works, but never seems to finish, I've left it for around 30 mins with no completion. By editing folder preferences I did once not have 'access denied' displayed, but to no avail. I have tried running it as administrator, but it refuses to work. What am I doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi I need some help. When I run the cmd, there are 3 messages of 'access denied' at the top. After this, the command prompt works, but never seems to finish, I've left it for around 30 mins with no completion. By editing folder preferences I did once not have 'access denied' displayed, but to no avail. I have tried running it as administrator, but it refuses to work. What am I doing wrong?

 

I fixed this one by go to the map TDU2 --> Properties --> Security --> <the userfile you are using> --> Edit --> Select "Full control" and click OK. The "acces denied" messages are gone now, however, after finnishing the prompt it seems only the .big and .map files have been moved, and not extracted.

 

Any clues?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...