Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.

ZModeler 2.2.6 problem with Texture Manager


Recommended Posts

Like said in the headline I have a big problem with ZModeler 2.2.6 (Build 993). It's registered on my.
When importing the TDU Ford GR-1 for example all is fine.
But when opening the Texture Manager, all thumbs and previews within there are black.
I also installed the latest DX9 and 2005 VCRedist files incl. service packs too.

This problem I don't have with ZModeler 2.2.4 by a friend.

A solution is appreciated very much.

PS at admins: I was not able to select the TDU / Tools forum (and many others too by tge way), so please move this to the Tools forums.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, MagicV8 said:

PS at admins: I was not able to select the TDU / Tools forum (and many others too by tge way), so please move this to the Tools forums

We have made all future specific tdu forums for auto generated download support only only, support for everything else

Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements

×
×
  • Create New...