Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.

BloodyThunderX

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About BloodyThunderX

  • Rank
    New Duckling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just wanted to update on this. The executable patch has greatly helped in keeping the game running smoothly for longer, however it doesn't seem to completely fix the issue as after a few hours of playtime the issue presented itself once again. Its still there, but took longer for it to occur.
  2. Cheers for the 1.04 update, this should hopefully now fix my issue of the game tanking in performance than eventually crashing after playing it for a while. Now if only I could figure out how to get that stupid CH trainer to work again with this!
  3. Not sure if ANYONE else is having this issue, but the old CheatHappens trainer I can't for the life of me seem to get it working with the game? Even with a fresh install and the TDU Platinum mod re-applied doesn't seem to help. Everyone else I've spoken to said they could get it working, not sure what I'm doing wrong. Pressing the buttons don't seem to do anything.
  4. Will give this a try, I do have an M.2 SSD.
  5. Trying to run the game in compatibility mode just causes the game to immediately crash upon launch. The framerate had already been capped, but I will try the app and also deleting the radial.cdb file as mentioned in that Wiki.
  6. I apologize if this is in the wrong thread, I'm relatively new to the forums and have had slight difficulty navigating around. I've recently been playing (and enjoying) TDU again, but have come to a consistent problem with the game that's souring the experience somewhat. Every now and then during driving and whatnot, the game will randomly "freeze" for nearly a second or so before suddenly jumping to where I would've been during that lost second, as if the game dropped frames like a livestream would. I've tried changing all the settings to see if I could find the solution, but have not been able to find it. Specs are; Ryzen 2700X 32GB DDR4-3200 RAM RTX 2070 Any help? Thanks!
  7. Thanks for sharing my video, ha. I do really enjoy this mod. Gives the game a complete new roster of vehicles to race about with and roam about with others enjoying the mod aswell.
×
×
  • Create New...