Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Games
    • Driving & Racing Games
    • Gaming Discussion
    • Screens, Videos & Streams
  • Mod Shop
    • TDU - Mod Shop
    • TDU2 - Mod Shop
    • Support
  • Enough About Games
    • General Discussion
    • Anime Discussion
    • Automotive Discussion
  • turboduck
    • News, Support & Feedback
    • Ask a Question
    • Introduce Yourself!
  • TDU Platinum's Topics
  • Civilization Series's Topics
  • Let's Play...'s Topics
  • Let's Play...'s Let's Cruise

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

  • Mods
    • TDU
    • TDU2
    • Other Games
  • Save Data
  • TDU Platinum's Files
  • TDU Sapphire's Test Drive Unlimited Platinum + Updates

Categories

  • Driving Games
  • Consoles & Hardware
  • Other Stuff
  • General Games

Calendars

  • Community Calendar
  • Anime
  • アニメ
  • turboduck - Events and New Game Releases
  • Civilization Series's Events

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Discord


PlayStation Network


Skype


Steam


Website URL


Xbox LIVE


Location


Interests


Playing Now


Modder TDU


Modder TDU2


Yahoo! Messenger


Facebook


Twitter

Found 9 results

  1. Hello, i have had this awesome program for a long while and it workeed well, only occasional crashes and exceptions after saving, but this morning, it just refused to save changes to anything i edited, i was using version 1.0, then i downloaded 2.5, and tried the same, and the same exception happened. does any one else have this problem? can anyone help me? Here is the error log ************** Exception Text ************** System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at TDUeditor.Form1.saveCar(String dataLine) at TDUeditor.Form1.saveCarButton_Click(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.KryptonButton.OnClick(EventArgs e) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.KryptonButton.b(Object A_0, MouseEventArgs A_1) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ButtonController.OnClick(MouseEventArgs e) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ButtonController.MouseUp(Control c, Point pt, MouseButtons button) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ViewBase.MouseUp(Point pt, MouseButtons button) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ViewBase.MouseUp(Point pt, MouseButtons button) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ViewBase.MouseUp(Point pt, MouseButtons button) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ViewBase.MouseUp(Point pt, MouseButtons button) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.ViewManager.MouseUp(MouseEventArgs e, Point rawPt) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.VisualControlBase.OnMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at ComponentFactory.Krypton.Toolkit.VisualControlBase.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m) at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3603 (GDR.050727-3600) CodeBase: ---------------------------------------- TDUeditor Assembly Version: 1.0.0.0 Win32 Version: 1.0.0.0 CodeBase: ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- ComponentFactory.Krypton.Toolkit Assembly Version: 4.1.1.0 Win32 Version: 4.1.1.0 CodeBase: ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3082 (QFE.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System.Data Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System.Transactions Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- System.EnterpriseServices Assembly Version: 2.0.0.0 Win32 Version: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000) CodeBase: ---------------------------------------- TDUModdingLibrary Assembly Version: 1.0.3715.2358 Win32 Version: 1.0.3715.2358 CodeBase: ---------------------------------------- DjeFramework1 Assembly Version: 1.0.3715.1976 Win32 Version: 1.0.3715.1976 CodeBase: ---------------------------------------- ************** JIT Debugging ************** To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this application or computer (machine.config) must have the jitDebugging value set in the system.windows.forms section. The application must also be compiled with debugging enabled. For example: <configuration> <system.windows.forms jitDebugging="true" /> </configuration> When JIT debugging is enabled, any unhandled exception will be sent to the JIT debugger registered on the computer rather than be handled by this dialog box. Thanks In Advance
  2. Hey guys, today i've tried to convert a rim into TDU, succesfully, proper size, looks quite good, but i have an issue... The rim is all brown, i have assigned textures in Zmodeler, and exported, i have also converted the textures in 2DB What's wrong? :) Cheers, A.G.
  3. Hi I have problem with installin Patch 1.66. I open instalation and it shows 'There is no Test Drive Unlimited on your computer', but i have it. So what can i do ?
  4. Hi guys, some days ago i receive this on my email: Then i follow the instruction: http://atari.com/sites/default/files/TDU%202%20Account%20and%20Password%20Recovery%20Directions.pdf But, there's something wrong... At the point 4, "Check your email for passworld reset link bla bla bla", i receive only this: So...WHERE'S the link? I can't believe this, seriously... I also try to reset the passworld via atari.com, where my account dosen't exsist:mad::mad: I'm already open a ticket whit Atari Customers support... What can i do? tnx:(
  5. Alright so I use the Hex editor, it works as it should but then when I try and use Modio to rehash and save my data file after I edit it it says this is not an xbox file. What program do I use after the hex editor to rehash the file so it will work in my playersave file?
  6. Screw the server load (for now) :p PC slowed right down so I had a look in Task Manager - Memory usage had peaked (has pretty much never done that before). TM said the culprit was Chrome - so I looked in the Chrome TM, which said the culprit was TDU-Central (only had 4 or 5 tabs open). Terminated those 4 tabs and the memory usage dropped immediately and the PC was responsive again. Last thing I did was edit one of my posts.
  7. So, driving along, in different cars and I will suddenly hit invisible cars, mostly police cars? anyone know why? thanks!!
  8. As you'll see in the video online players aren't consistant and smooth when trying to drive with them. Is there a solution? I've uninstalled and reinstalled the game etc etc but still same result. All my other games online run 100% smoothly and is nothing like this. Not sure how to embed. Another video highlighting the problem:
  9. Hi, first time, long time. I am a n00b at installing mod cars, but just installed 8 or so and they work great. Dragging and dropping the files into the appropriate folders and replacing was easy. However, with Tool's installer method, I keep getting an error. Maybe someone can help me fix it. When I go to install a vehicle, it will get an error that says "Sorry, but a critical error has occured: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'. ** 3/19/2010 4:09:50 PM ERROR *** ArgumentException > Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'. at System.Drawing.Font.CreateNativeFont() at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont) at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet) at TDUModAndPlay.gui.MainForm.InitializeComponent() at TDUModAndPlay.gui.MainForm..ctor() at TDUModAndPlay.Program.Main() ** 3/19/2010 4:09:50 PM ERROR *** Exception > Sorry, but a critical error has occured: Font 'Tahoma' does not support style 'Regular'.
×
×
  • Create New...