Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.

[email protected]_$HOTGUN

Modders
  • Content Count

    2,875
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    71

Everything posted by [email protected]_$HOTGUN

  1. Thx alot for the new Community Patch Djey, im gonna try it asap thats for sure (work is killing me atm got so mutch stuff to do and dont have eny free time :( ) ill hit u up with a feedback wenn im done testing the new patch, via pm ;) p.s Thx so mutch that u keept working on this and made it happen, in my eyes ur a real Tdu legend u have and get all my respect thats for sure.
  2. Hello dear VIOLATOR Well i did not want to log on again in this Rly unthankful modding section again but after seeing this... thats the part were my head blows up as nobody have written down a comment or eny kind of feedback in 2 damn days wich is very sad ohhh well,, i have got mutch more to say but it would be a never ending story from A to Z Enyway sry for the offtropic VIOLATOR ur sound is rly epic for ur first try, i hope u not gonna stop working on them i can see u gonna me a good sound modder very soon heads up ;) ;) ;) p.s im gonna keep my eye on u on Youtube :)
  3. @Dux yh me to im sicc of these other s***t mainboards like gigabyte, msi and so on i had a rly good gigabyte board back in the days that made no problems iv been running it clean without reinstalling windows for 3 or 4 years, but wenn COD BO2 came out i had to update it and then i got this damn board ^^ well this was the second and last time i will buy an Gigabyte board yh man i was thinking abaut thermaltake aswell, there is so much good stuff to choose from ahhh no worrys im ok with that @ bigs well im always on the map for a hou or 2 sry for the late reply guys
  4. Im not a big Z fan but looks not bad at all good job
  5. @ alonso thx alot m8 yh me aswell @ Dux yh im sure its coming from the hardware as i installed my ssd on my wifes pc yesterday and the zmod running like it should without eny probs yp i also tryd other versions, yh i dunno maybe i broke somthing last week wenn i cleand my pc, i rly dont know Well im gonna try to get a few big goodys so i dont have to update the build again in the near future Mainboard gonna be a ASRock 990FX KILLER or the ASUS M5A99FX PRO R2.0 GPU gonna be the ASUS 4GB STRIX-GTX970-DC2OC 390€ or the ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 270€ and i need a good silent 700W power supply so i will go for be quiet good that i got the CPU and the SSD already xDDD @ Magic Yes indeed m8 ;( @ Jonez ohhh yes bro it rly does, yh i hope so to @ Sour yh i also tryd that way but as soon as i save it or try do merge my matirials the zmod frezzes Just a small info if enybody cares So yh I know this is not the best way of asking and it's against my rules but donations are really needed right now so it would be nice to have a few other pepole that would also support me to get back to modding tdu P.s The donaters will get some Epic goddys wenn my Zmod is running again
  6. Well i dont have this mod enymore sry, maybe u got luck and sombody els still got it
  7. Thx alonso, yh i hope so :ill: Update: after having a few gos now, the prob is still not fixed looks like i have to update all my hardware to fix it so i will be saving some money for a new build, that might fix it and will also take a few months Mainboard - 200€ GPU - 300€ DDR3Ram 100-200 € Power supply - 150€ Good thing is i already got the CPU and the SSD But for now R.I.P Zmod 2.2.4
  8. @ bigs yes indeed m8 its some crazy prob iv neva had before @ Djey nope not rly m8 looks like im the only one ^^, i already got in contact with oleg we are trying to look for the prob now well if we dont find a software fix i will have to save some money to do a full Hardware upgrade then Update: im already working on a model for over 40min now looks like the prob is solved ( well i hope xDDD) lets see if it stays like that ^^, ill keep u up to date guys ;)
  9. @ Bigs yh me to bro, yh i could cry atm bec i rly dont know were its coming from ;( @ Jp i did m8, same crap ;(
  10. @ Djey yh i already did that but still nothing m8 ;( its a rly strange bug im starting to think i might be coming from some hidden update or some peeep like that, now i reinstalled win again, now im gonna leave the updates away for now gonna chek in a few min again if it works now O_o @ Elvis yh indeed, yep i did bro xDDD @ alonso yes m8 i hope so ;( Update: ok i tryd running it without updates and still the same prob i installed the 340.52 gpu driver same prob i also tryd to run as admin or run it in set compatibility mode still nothing ;/ this is really frustrating bec it worked after all these years and nothing is different to now
  11. Cant be a virus bec i reinstalled windows like 4 - 6 times now xDDD iv also cheked the GPU and the drivers
  12. I got a serious problem since the last 3 days, the zmod stoped working clear for no reason, wenn i start to work on a model and save it a few times after editing it it freezes on the start up, but wenn i restart the computer i can get back in to the zmod iv neva had this prob before after all these years here is a screenShot how it looks like on the start up Iv tryd almost evrything, plz help me somebody i cant live without my zmod ;( here are a few specs of my PC - Processor: AMD FX-8350 8-Core Turbo Black Edition "Vishera" - Memory: Kingston HyperX DIMM 16 GB DDR3-1333 Quad-Kit - Hard Drive: Kingston HyperX 3K SSD 240GB / 1 x Seagate ST4000VN000 4TB - Video Card: GIGABYTE Geforce GTX 650 OC 2048 MB GDDR5 - Monitor: ASUS VW223 - Sound Card: Realtek ALC889 HD - Audio / GIGABYTE Geforce GTX 650 HDMI - Motherboard: GIGABYTE GA-970A-DS3 (rev. 1.0) - Operating System: Windows 7 Pro 64 Bit SP1 Update i cheked the ram Memory, all is running fine iv also cheked the display drivers so its also not coming from that
×
×
  • Create New...