Jump to content
We promise no intrusive ads, Please help keep the community alive
Consider supporting us by disabling your ad blocker / add to whitelist / purchasing VIP.
Sign in to follow this  
Escape

Indicators not working after unpacking and modding, someone help me?

Recommended Posts

hi,

 

after I unpacked the game and started modding the indicators stopped working.:confused:

I dont know how and why but evin when i want to activate them through the accesorry menu and i choose left or right it will make the sound like you have no openable roof, the deny sound.:confused:

 

could someone please help me with this and has someone of you already have this before?

 

greetings,

 

Escape

Share this post


Link to post
Share on other sites

I now know where the problem lays, I reinstalled it and it worked fine but when i unpacked it again it didnt work again.

 

I think when it unpacks the game it forgets a file or something.

 

Please help me with this?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...